BELGISCHE FEDERATIE DER BRAND­STOFFEN­HANDELAARS

Zoek een brandstoffenhandelaar

in gemeente


in gemeente

In diverse media werd onlangs gewag gemaakt van een mogelijke verhoging van de accijnzen op diesel. Dit zou althans een van de maatregelen zijn die op tafel ligt van de onderhandelaars voor een nieuwe federale regering.  Of deze maatregel effectief zal leiden tot bijkomende inkomsten voor de Schatkist, is maar zeer de vraag. De ervaring in Nederland leert immers dat een accijnsverhoging op diesel leidt tot een significante daling van de accijnsontvangsten ... 

In oktober organiseert Brafco een ADR-bijscholingscursus colli + tankvervoer (categorie 1 en 2).

Deze cursus is geschikt voor al wie reeds in het bezit is van een (niet-vervallen) ADR-getuigschrift categorie 1 of 2.

Indien uw adr-opleidingsgetuigschrift binnen het jaar vervalt, doet u er goed aan voor deze cursus in te schrijven.

De cursus gaat door in 9308 Hofstade - Hekkestraat 41 en is gespreid over 2 1/2 zaterdagen: 4/10 + 11/10 volledige dagen en 18/10 een halve dag.

Wenst u zich in te schrijven: bel naar Ann 02/2013.14.12 of mail ann.deknibber@brafco.be

Volgens Atos Worldline zouden de betaalproblemen met kredietkaarten opgelost zijn. Sinds gisterennamiddag was het niet meer mogelijk om te betalen met Visa of MasterCard. Kleine storingen zijn evenwel nog niet uitgesloten.

Als het van distributienetbeheerder Eandis afhangt, worden elektriciteit en gas op het platteland straks duurder dan in de stad. De netbeheerders pleiten immers voor een nieuwe tariefstructuur, die rekening houdt met de bevolkingsdichtheid. En dus zou het duurder worden op het platteland dan in de stad.     

Als ondernemer actief in de handel en/of distributie van verwarmingsbrandstoffen, motorbrandstoffen en/of smeermiddelen, heeft u begin april een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan een van de “roadshows” die op verschillende plaatsen in het land aan boord van een schip worden georganiseerd.

Agenda opleidingen ADR

04 okt 2014
HOFSTADE
Brafco organiseert een ADR-vervolmakingscursus colli- + tankvervoer (categorie I en II).

Agenda opleidingen vakbekwaamheid

04 okt 2014
Herentals
E.H.B.O. & aanrijdingaangifte
31 okt 2014

Agenda events

25 okt 2014
Intermotel - Klaverbladstraat 7 - 3560 Lummen
15 nov 2014
Intermotel - Klaverbladstraat 7 - 3560 Lummen

Facebook

Twitter