Brafco behaalt opnieuw het Qfor kwaliteitslabel

16 september 2013
Brafco Brafco

Wij houden er aan alle leden die bij de audit werden betrokken, te danken voor hun medewerking.

  

De Qfor-kwaliteitscertificatie heeft tot doel de kwaliteit en het professionalisme van opleidinginstituten en adviesorganisaties vast te stellen en te bewaken. De standaard is gebaseerd op een klantentevredenheidsonderzoek en/of op de analyse van de eigen processen. Brafco heeft de voorbije jaren hard gewerkt aan de kwaliteit van haar diensten en opleidingen, met als resultaat een QFor-erkenning met meer dan 94% voor klantentevredenheid.

De overheid erkent de Qfor-certificatiemethode als kwaliteitsstandaard, en koppelt er concreet enkele tastbare voordelen aan. Dankzij de erkenning kunnen, in het kader van de 'KMO-portefeuille', in het Vlaams Gewest gevestigde KMO’s verder tot 50% subsidies ontvangen voor de bij Brafco gevolgde opleidingen (initiële opleidingen en vervolmakingscursussen ADR, opleidingen veiligheidsadviseur, …).

 

Zowel voor opleidingen als adviesverlening bedraagt de tussenkomst van de Vlaamse overheid 50% met een maximum van 2.500 euro per jaar.

 

Dankzij het Qfor-kwaliteitslabel, kunnen bedrijven in het Waalse gewest die voor opleidingen beroep doen op de Federatie, ook genieten van de 'chèques formation'. 

 

 

 

Johan Mattart