Lid worden

Waarom lid worden van de Belgische Federatie der Brandstoffenhandelaars, kortweg BRAFCO? Als erkende beroepsfederatie ijveren we sinds 1946 voor de verdediging van de belangen van ondernemingen actief in de handel en de distributie van brandstoffen, motorbrandstoffen, smeermiddelen en aanverwante producten. We vertegenwoordigen meer dan 90% van de markt en zijn daarmee de meest representatieve beroepsorganisatie van onafhankelijke operatoren in onze sector.

Vraag jouw lidmaatschap aan

Ontdek hier wat we voor jou doen

Je wordt sneller online gevonden

Particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een brandstoffenhandelaar maken veelvuldig gebruik van de locator op onze website. Als lid ben je hierop optimaal zichtbaar en word je sneller gevonden en gecontacteerd.

Je krijgt advies van onze experts

Als lid kan je bij ons terecht voor advies op maat en geniet je ondersteuning over de meest uiteenlopende wet- en regelgeving rond fiscaliteit, milieu, veiligheid, productkwaliteit, arbeidsvoorwaarden en cao.

Je blijft op de hoogte van de actualiteit

We houden je op de hoogte van het reilen en zeilen in onze sector. Daartoe ontvang je het tweemaandelijks magazine 'Brandstoffen', terwijl jij via de website ook toegang krijgt tot exclusief voor u gereserveerde documentatie en informatie.

Je geniet van tal van diensten en opleidingen

Als federatie organiseren we doorlopend opleidingen en evenementen. Zo blijf je mee met de laatste ontwikkelingen én krijg je de opportuniteit contact te leggen met collega's en leveranciers. Op betalende diensten en opleidingen geniet je kortingen. 

Vraag jouw lidmaatschap aan