Denk vroeger aan later !

Auteur: 
Johan Mattart
Category: 

Eindeloopbaanplanning : informeer u tijdig !

Als ondernemer bent u gewoon om kansen met beide handen te grijpen. Maar vooral bij uw toekomst- of eindeloopbaanplanning moet u op tijd het heft in eigen hand nemen. Zeker nu er sinds er de nieuwe regeringsvormingen heel wat nieuwe maatregelen werden genomen is het van groot belang u tijdig te informeren en grondig voor te bereiden! Zowel zakelijk als privé. Want een optimale toekomst- en eindeloopbaanplanning is zeker géén zorg voor later! Start dus nu meteen én neem deel aan één van de regionale informatiereeksen “Denk vroeger aan later!”, op maat van zelfstandige ondernemers.

Ervaren gastsprekers geven u tijdens 3 infosessies een helder inzicht in actuele toekomstkwesties zoals uw pensioen­­regeling, de mogelijkheid om verder te werken en toch pensioen te genieten, het overlaten, verkopen of stopzetten van uw zaak, uw successie- en vermogensplanning, uw ziekteverzekering, mogelijke uit­keringen en voor­zie­ningen, enz... U krijgt van hen praktische informatie, nuttige tips én concrete antwoorden op pertinente vragen van administratieve, fiscale, juridische, bedrijfseconomische, financiële en sociale aard.

De reeks van 3 infosessies gaat door op 16 plaatsen in Vlaanderen. Zie voor meer informatie over de data, de verschillende locaties en de inschrijvingsmodaliteiten, zie :  http://www.denkvroegeraanlater.be/

Daar Brafco als partnerorganisatie optreedt, geniet u als Brafco-lid bij de inschrijving een korting van 25 euro.